domeinnaam te koop aanbieden.

Registreren

  • Minimum lengte van 6 karakters.

  • Je account moet na registratie eerst goedgekeurd worden voordat je kunt inloggen.
  • Gebruik je echte voor- en achternaam (deze is niet openbaar op de website).
  • Lees de regels van domainhouse.nl voordat je domeinnamen gaat plaatsen. (Staan in je account bij regels)

Domeinnaam te koop aanbieden

Met een account kun jij direct beginnen met het te koop zetten van jouw domeinnaam. Deze domeinnaam wordt opgenomen in onze landelijke database. Hiermee vergroot jij het bereik van geïnteresseerden die jouw domeinnaam kunnen gaan kopen. Een domeinnaam te koop aanbieden zonder hoge commissiekosten! Dit is mogelijk voor een klein vast bedrag per domein. Jouw domeinnaam is hiermee permanent opgenomen in onze database. Je kunt deze domeinnaam eenvoudig onbeperkt aanpassen en na je verkoop zelf verwijderen.

Biedingen op jouw domeinnaam worden automatisch doorgestuurd. Koper en verkoper regelen de verkoop onderling zonder tussenkomst van Domainhouse. Met onderstaand formulier kun jij je makkelijk en snel registeren voor een eigen account. Na controle wordt je account zo snel mogelijk op actief gezet. Lees voordat je een domeinnaam te koop zet eerst even de algemene regels. Onze algemene regels zijn terug te vinden in je eigen account.

Geen dure commissiekosten

Stop met het betalen van hoge commissiekosten bij het verkopen van je domeinnaam. Commissiekosten kunnen al snel oplopen tot 20% van jouw verkoopprijs. Op een domein verkoop van € 100,00 is dat al snel een bedrag van € 20,00. De kosten voor het hier te koop aanbieden van een domeinnaam of website bedragen slechts eenmalig een klein bedrag per domeinnaam. Ongeacht voor welke prijs jij je domeinnaam gaat verkopen. Je mag deze domeinnaam net zolang in onze landelijke database laten staan als jij wilt.

Er zit geen limit aan de aantal dagen, weken, maanden of jaren dat jouw domeinnaam is opgenomen in onze database met domeinnamen. Domeinnamen worden onderverdeelt in ruim 40 categorieën. Het is zo heel eenvoudig voor een potentiële koper een selectie te maken met alle beschikbare domeinen in een bepaalde categorie.